ZAUSTAVLJA COVID-19: Novi super junak iz našeg susjedstva zove se Genox

ZAUSTAVLJA COVID-19: Novi super junak iz našeg susjedstva zove se Genox
Foto: Promo

Genox ekološki dezinficijens dao je svoj doprinos u zaštiti zdravlja i sprečavanju širenja virusa Covid 19. Čuvao je Stožer civilne zaštite, policiju, druge službe i pomagao im da ostanu aktivni cijelo vrijeme. On pobjeđujenegativce, mikroorganizme, viruse, bakterije i druge koji mu stanu na put.

Sve uvijek počinje od idejeili jednostavno iz ljubavi, a potom je potrebno puno rada i truda da bi se ideja pretvorila u vrhunski proizvod. Tako je nastao i Genox. Marijana Ćiško, diplomirana inženjerka molekularne biologije, i Antonio Čulina, poznat i kao vrstan glazbenik s međunarodnom karijerom, upustili su se u izazov života, a vrijeme je pokazalo da su uspjeli, jer su snagom vizije i velikim zalaganjem stvorili Genox. To je jedna pozitivna hrvatska priča o uspjehu i pobjedi.

ZAUSTAVLJA COVID-19: Novi super junak iz našeg susjedstva zove se Genox
Foto: Promo

Svima je poznato da je poduzetništvo u našoj zemlji kruh s mnogo tvrdih kora, ali kada se ima jasna vizija i kada se ne odustaje, doći će pravi trenutak i veliki rezultati. Genox se razvijao godinama, to nije priča od jednog dana. Polako je zauzimao svoje mjesto na tržištu, uglavnom među onima koji cijene kvalitetu.

Onda se dogodila prekretnica, zbog pandemije korona virusa, nastala je velika potražnja za dezinficijensima, tržište je gutalo sve, a znalci su kupovali kvalitetu koja se krije pod nazivom Genox.

Prosječni kupci su smatrali da je jedino dezinficijens s alkoholom učinkovit, no kad je došlo do nestašice industrijskog alkohola i kad je proizvodnja u tvornicama stala, svima je postalo jasno da postoje druga, i to puno učinkovitija, rješenja kao što je to Genox.

Na našu sreću, to je hrvatski inovativni proizvod, a koristi se Aquagen tehnologijom i 13 koraka fizikalno-kemijskih postupaka na osnovi aktiviranih iona vode. Zvuči komplicirano ali je u stvari jednostavno, Genox uspješno uništava mikroorganizame, bakterije, viruse, gljivice, plijesni, alge, spore i biofilm.

Da bismo naglasili njegovu kvalitetu, treba istaknuti da je on potpuno ekološki proizvod, nezapaljiv i neotrovan. Stoga je idealan za svako kućanstvo, budući da je apsolutno bezopasan za djecu i kućne ljubimce.

ZAUSTAVLJA COVID-19: Novi super junak iz našeg susjedstva zove se Genox
Foto: Promo

U vrijeme pandemije korona virusa, Genox je korišten za dezinfekciju svih površina koje se diraju, po kojima se krećemo, zraka i prostora, životinja, hrane, vode, ugostiteljskih objekata i sanitarija, poslovnih prostora, vozila, skladišta, ventilacijkih uređaja, ukratko svega. Dezinfekcija traje dulje od one koja se provodi dezinficijensima na bazi alkohola, jer alkohol brzo ispari. Također, Genox ne izaziva iritaciju i nema štetnih posljedica na kožu.

Genox nije mijenjao cijenu tijekom pandemije, a razvili su i novi proizvod!

Genox ima istu cijenu kao prije početka pandemije, jer su proizvođači smatrali da bi bilo neprimjereno podizati cijene u takvom trenutku. Iako je proizvodnja bila otežana zbog nabave, dali su sve od sebe da zadovolje potrebe tržišta. Dapače, povećali su broj zaposlenika te aktivirali sve radnike koji su mogli pomoći u proizvodnji, čak i glazbenike!

I, da, nisu tražili državne potpore. Važno je bilo zaštititi ljude i njihovo zdravlje. U Genoxu su tijekom pandemije uspjeli čak razviti i novi proizvod. To je izvanredni Genox Life s pro medical formulom za osobnu higijenu i zaštitu zdravlja ljudi svih dobnih skupina i zdravstvenih stanja. Tako su proširili asortiman te uz postojeće proizvode za kućanstvo, ali i poljoprivredu i industriju, sad imaju i ovaj, pogodan za osobnu upotrebu u svim situacijama.

ZAUSTAVLJA COVID-19: Novi super junak iz našeg susjedstva zove se Genox
Foto: Promo

Genox je nastao i razvija se kao privatna obiteljska tvrtka s trenutnim sjedištem u Velikoj Gorici. Zbog povećanog interesa za njihovim proizvodima, izradili su projekt za gradnju tvornice i zapošljavanje novih radnika u poduzetničkoj zoni Pleternica u Slavoniji. To im je odlična lokacija za proizvodnju, ali i distribuciju u zemlji i inozemstvu.

Grad i Poduzetnički centar u Pleternici prepoznali su vrijednost i potencijal ovoga programa i potrebe tržišta za ekološkim, prirodnim dezinficijensima u općoj primjeni, i to puno prije pojave korona virusa, a sada je realizacija samo ubrzana.

U Genoxu vjeruju da će potražnja za njihovim proizvodima i dalje rasti, jer su njihovi proizvodi pogodni za ljudsku upotrebu, za turističke objekte, hotele, u poljoprivrednoj proizvodnji, za prehrambenu industriju i javne objekte.

Zbog toga pripremaju edukativne materijale koje će objaviti na svojoj internetskoj stranici www.genox.hr i korisnicima omogućiti da se upoznaju s prednostima ekoloških proizvoda Genoxa.

Njihov moto se zasniva na pravilu – ukloni ono što moraš i ne ugrožavaj zdravlje i prirodu! (PR)