UOČI KONCERTA ZA VALENTINOVO: Zagrebačka kantautorica Aleksandra predstavlja svoj drugi autorski singl

Zagrebačka kantautorica Aleksandra predstavlja svoj drugi autorski singl
Foto: Screenshot Youtube

Zagrebačka kantautorica Aleksandra predstavlja javnosti svoj drugi autorski singl “Još jedan pokušaj” s kojim je nastupila krajem prošle godine na 22. Chansonfestu i najavljuje valentinovski koncert u Zagrebu.

“‘Još jedan pokušaj’ je pjesma za nove početke. Pozitivna je i ohrabrujuća. Volim pisati stihove i raditi pjesme s porukom. Često su i meni samoj utjeha u ovim vremenima. Svima nam treba i ljubavi i hrabrosti, a upravo o tome govori ova pjesma čiji je aranžman i produkciju radio Rejhan Okanović Regi”, rekla je Aleksandra uoči koncerta za Valentinovo koji će održati u petak, 14. veljače u Kulturnom centru Dubrava s početkom u 19.30 sati.

Uz klavirsku pratnju Stjepana Habuneka, tom će prigodom izvesti neke od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama te tako obilježiti Dan zaljubljenih.

“Ovaj besplatni koncert poklanja vam Kulturni centar Dubrava. Svaki je dan – dan za ljubav, no jedan u godini ipak je poseban i zato dođite da zajedno proslavimo Valentinovo. Ponesite sa sobom samo otvoreno srce koje ćemo tu večer zajedno ugrijati pjesmama, našim najpoznatijim melodijama i stihovima”, poziva vas Aleksandra. 

Komentari