U subotu tri ulice zatvorene sa sav promet zbog radova, a od ponedjeljka radovi na Maksimirskoj cesti

Radovi - zatvorena ulica
Ilustracija | Foto: Zagreb.hr

Iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu stigla je informacija da se u subotu zbog radova za sav promet zatvaraju tri ulice u gradu Zagrebu.

Zbog potrebe smještaja auto-dizalice radi postavljanja kranske dizalice, Ratarska ulica na dijelu od ulice Kraljevrški put do Zagrebačke ceste u subotu 08. veljače od 08,00 sati do 16,00 sati bit će zatvorena za sav promet, priopćio je spomenuti gradsku ured.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Ratarska ulica – Rudeška cesta – Jablanska ulica – Zagrebačka cesta – Ratarska ulica i obratno

Također zbog potrebe smještaja autodizalice, ulica Graberje bit će u subotu zatvorena za sav promet od 09,00 do 13,00 sati.

Obilazni pravci su Ulica Graberje – Kotoripska ulica – Ulica Graberje i obratno

Zbog izvođenja radova izgradnje kanalskog priključka Ulica Kameniti stol ispred kućnog broja 23a,u subotu 08. veljače  od 09,00 sati do 16,00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja predmetnih radova bit će: Kameniti stol – Remetski kamenjak – Remetski banjščak – Pustoselina – Kameniti stol i obratno.

Zbog radova će doći do izmjena u odvijanju prometa i na Maksimirskoj cesti, na dijelu od Ulice Ravnice do ulice Fakultetsko dobro, i to od ponedjeljka 10. veljače u 22,00 sata do ponedjeljka 02. ožujka u 05,00 sati.

Riječ je o radovima na sanaciji tramvajskog kolosijeka zbog kojih će se u noćnim satima od 22,00 do 05,00 sati zauzimati će se jedan prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika.

U preostalom vremenu bit će zauzet samo prometni trak namijenjen isključivo za vozila javnog gradskog prijevoza putnika, a promet će se odvijati nesmetano.