Zagreb pozdravio klapu Intrade i Marijana Bana

Riblji dan na prvom Jarun Piknik festivalu na zagrebačko je more donio dašak Jadrana. Klapa Intrade i Marijan Ban vrhunskim su glazbenim repertoarom razveselili brojne posjetitelje ovog jedinstvenog regionalnog događanja.

Marijan-Ban

Morska vila, Zora Bila i brojni drugi hitovi dalmatinskih izvođača dugo će pamtiti svi koji su pjevali s njima dugo u noć.

Gastro delicije najboljih regionalnih majstora roštilja bile su u znaku ribe, a zadovoljna lica najljepša su slika novog festivala koji je razbudio Zagreb u prvim danima svibnja.

U programu Jarun Piknik festivala uživali su TV urednik Siniša Kovačić s obitelji, nogometaši NK Dinamo Ante Rukavina i Duje Ćop, manekenka Iris Rajčić te brojni drugi.

Subota je na Jarun Piknik festivalu u znaku Jole koji nastupa na središnjoj festivalskoj pozornici, dok na onoj urbanoj nastupaju Opća Opasnost i Kočani. Festival otvara vrata svim posjetiteljima u 10 sati. Dolazak na lokaciju Otoka hrvatske mladeži od ulaza na Jarunsko jezero mogu koristiti besplatni vlakić koji će prometovati tijekom cijelog dana. U slučaju kiše svi prostori na kojima se odvija glazbeni program su natkriveni.

Za najmlađe tu je veliki zabavni park koji će biti otvoren svih pet dana, igraonice i kino, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane. Za sve ljubitelje sporta organizatori su pripremili besplatnu opremu za badminton i druge aktivnosti. Posjet ovom gastro – zabavnom spektaklu idealan je za zajednički ručak gdje cijela obitelj može uživati u specijalitetima s roštilja, grahu i ostalim piknik delicijama.

U danima vikenda na Jarun Piknik Festivalu očekuje nas Zagreb Adventure Festival koji će u dva dana predstaviti turističku ponudu Hrvatske iz domene pustolovnog turizma i aktivnog odmora kao i cijelu prateću industriju. Penjanje, jahanje, letenje balonima, ronjenje i bojne druge atrakcije bit će besplatne za sve posjetitelje.

Ulaz na Jarun piknik festival tijekom dana je besplatan, a nakon 19h naplaćuje se ulaznica po cijeni od simboličnih 20 kuna.

[nggallery id=2]