Nikolina Pavlić prva hrvatska Kraljica ljepote

Sinoć je u maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, u večeri glamura i ljepote, Hrvatska dobila svoju prvu Kraljicu Ljepote. Mlada Nikolina Pavlić odabrana je između četrnaest finaliskinja koje su stigle u Zagreb iz raznih dijelova Hrvatske.

Beuty queen (Kraljica Ljepote)

Prva princeza Lucija Grmuša i druga Princeza Petra Družinec pridružile su se Nikolini na tronu ljepote, a krunu novoj Beauty Queen 2013. predala je glazbenica Franka Batelić.

“Jako sam sretna i vjerujte mi da ovo nisam očekivala. Moram priznati da mi je prva lenta koju sam dobila večeras, a koju su mi dodijelile djevojke kao najsimpatičnijoj jednako draga i hvala im svima jer su mi ove dane učinile nezaboravnim.“ – izjavila je Nikolina Pavlić, Kraljica Ljepote 2013.

Kroz večer glamura vodili su nas radijski voditelji Ivana Mišerić i Dalibor Petko, a u sastavu stručnog žirija našla su se i neka poznata lica. Bivši vaterposlist Vito Padovan, model Iris Rajčić, glumica Marija Borić te veslač Mario Vekić sinoć su imali težak zadatak odabrati onu pravu koja će ponijeti titulu prve Kraljice ljepote Hrvatske 2013.

Ljepotice su se u noći finalnog izbora ispred uvaženog žirija i publike predstavile u vjenčanicama, casual izadnju, kupaćim kostimima i večernjim haljinama modnog salona Analuna.

Osim Franke Batelić, u večeri ljepote nastupili su i atraktivni plesači Atomic Dance Factory, Kristijan Rahimovski i Maja Bajamić. After party izbora održan je u zagrebačkom klubu Gallery gdje su ljepotice i sretna pobjednica slavile sa prijateljima, a Nikolina Pavlić se po prvi puta predstavila javnosti kao Kraljica Ljepote 2013. godine.

[nggallery id=1]