ZAGREB NA DLANU: Aplikacija ‘Enjoy the best of Zagreb’ – novi vodič za turiste, ali i za Zagrepčane

ZAGREB NA DLANU: Aplikacija 'Enjoy the best of Zagreb' - novi vodič za turiste, ali i za Zagrepčane
Foto: Screenshot

Na Google Playu, App Storeu te na stranici photobook.hr odnedavno je dostupna mobilna aplikacija Enjoy the best of Zagreb. Riječ je o odličnom vodiču namijenjenom turistima, ali i Zagrepčanima.

Aplikacija omogućuje jednostavno i brzo kretanje po gradu, s njom se brzo mogu istražiti znamenitosti Zagreba te dobiti sve bitne informacije o gradu, javnom prijevozu, garažama, parkiranju, pomoći na cesti i sl.

Uz pomoć aplikacije korisnik će saznati i o najnovijim događanjima u Zagrebu te njihovim terminima i lokacijama.

Za sve one koji žele nešto pojesti, aplikacija je mjesto gdje će na uvid dobiti popis najkvalitetnijih zagrebačkih restorana, grillova, burgeraja, pizzerija i sličnih lokala.

Za potrebe zabave i noćnih izlazaka tu je i popis klubova i pivnica u kojima će sigurno svatko pronaći nešto za sebe.

Za ljubitelje kupovine, aplikacija Enjoy the best of Zagreb u svojoj ponudi prikazuje proizvode zagrebačkih obrtnika, dizajnera i umjetnika. Proizvode koji oni nude sigurno se ne mogu kupiti nigdje drugdje osim u Zagrebu.

Aplikacija je ugodnog dizajna s logičnim rasporedom rubrika te vrlo jednostavna za korištenje. Do traženih informacija se dolazi u dva do tri klika, tako da korisnici aplikacije Enjoy the best of Zagreb uvijek imaju pri ruci sve bitne informacije o Zagrebu.

Link za skidanje aplikacije: photobook.hr ili na Google Playu ili App Storeu.