Zagreb dobiva još jedan lijepo uređeni wellness centar, u sklopu bazena Jelkovec

Ilustracija | Foto: Zagreb.hr

Za utorak je zakazano svečano otvaranje novouređenog wellness centra u sklopu bazena Jelkovec.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima pod svojim ravnanjem već ima dva wellness centra otvorena u sklopu Bazenskog kompleksa Svetice i bazena Iver koji su jako dobro prihvaćeni od strane korisnika.

Upravo su rekreativni i profesionalni korisnici tih wellnessa iskazali interes za wellnessima te je odlučeno da se otvori i novi wellness u sklopu bazena Jelkovec kako bi se na taj način kompletirao sadržaj na objektu.

Wellness se nalazi u sklopu bazena Jelkovec koji je otvoren 17. svibnja 2017. godine, te se proteže na površini od 150 m².

Budućim korisnicima wellnessa Jelkovec na raspolaganju će biti:

• Finska sauna za šest osoba izrađena od nordijske smreke
• Hidromasažni bazen za osam osoba koji sadrži zračnu i hidromasažu
• Stojeći solarij Luxura koji sadrži 42 visoko sofisticirane lampe te je opremljen priljučkom za mobitel kako bi korisnici mogli slušati svoju glazbu po izboru
• Sportska, relaksirajuća, medicinska, klasična, parcijalna, anticelulitna i aroma masaža

Bazen, sportska dvorana a sada i wellness su smješteni u kompleksu Srednje škole Jelkovec, a sportski kompleks obuhvaća tri bazena, sportsku dvoranu, ugostiteljski objekt, te garderobu.

Smješten je na površini većoj od 10.000 m2. Na neto površini od 6 300 m2 nalaze se veliki bazen, rekreativni i dječji bazen dok je prateći prostor smješten u podrumskom dijelu.

Na preostalih 4.600 m2 prostiru se trodjelna sportska dvorana s pratećim prostorima i opremom u prizemlju te trim kabinet, teretana, prostor za gimnastiku i garderobe, koje su smještene u podrumu.