SVETICE: U sklopu bazenskog kompleksa otvoren wellness centar s turskom, parnom i bio saunom

Wellness centar Svetice
Foto: Zagreb.hr

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je wellness centar u sklopu bazenskog kompleksa Svetice. Centar se prostire na 350 m2, nudi tri vrste sauna, razne masaže, mogućnost korištenja bazena i ostali bogat sadržaj.

“Veliko nam je zadovoljstvo da smo u bazenskom kompleksu Svetice otvorili wellness oazu na korist naših građana. Cijeli bazenski kompleks je sam po sebi atraktivan, kao i Maksimir, te će ova oaza upotpuniti cijelu priču”, kazao je ravnatelj tvrtke Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić te naglasio kako su cijene pristupačne što će omogućiti da usluge wellness centra koristi što više građana.

Wellness centar Svetice
Foto: Zagreb.hr

“Imamo tri vrste sauna, tursku, parnu i bio saunu. Nakon sauna potrebno se rashladiti, pa osim tuševa raspolažemo i hladnim malim bazenom. Imamo hidromasažni bazen koji ima četiri pasažne mlaznice, gdje se možemo masirati u ležećem i sjedećem položaju”, dodala je Adrijana Nožek, voditeljica wellness centra.

Centar ima sobu za relaksaciju i wellness vrt koji zimi služi za hlađenje između tretmana sauna, a ljeti je oaza mira. Radno vrijeme wellness centra je od 8 do 22 sata, a vikendom od 10 do 23 sata.