Zadrani uživali u blagdanskom koncertu Gibonnija i njegovih gostiju

Foto: Press

Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora pružio je mnogobrojnim Zadranima najljepši mogući doček Badnjaka.

Dvorana na Višnjiku je ove subote postala još jedna u nizu krcatih dvorana diljem Hrvatske i regije na ovogodišnjoj turneji sjajnog Gibonnija koji slavi 35 godina bogate karijere. Koncert je otvorio pjesmom “Dobri judi”, a u pratnji vrhunskog benda otpjevao je sve svoje bezvremenske hitove te zadarskoj publici priuštio večer za pamćenje.

Gibonnijeve najveće uspješnice poput “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” pjevale su se potpuno jednoglasno.

Posebni gosti večeri su oduševili publiku, a puni Višnjik je zato više puta aplaudirao Damiru Urbanu, Matiji Dediću, te sjajnoj vokalistici Mayi Azuceni.

Kao uranjeni božićni poklon Gibo je publici poklonio vrhunske izvedbe, ali i veliko iznenađenje za sam kraj jer se čak tri puta vraćao na bis. Tu je priliku također iskoristio da svima čestita Božić i poželi najljepše želje.

Za sve one koji nisu doživjeli ovaj spektakl u Zadru, nema brige, jer Gibonnija ove godine još mogu uhvatiti na velikom koncertu u Rijeci na samom kraju vrlo uspješne godine za sjajnog glazbenika.