Vladimir Kočiš Zec objavio emotivnu baladu “Žao mi je” [VIDEO]

Foto: Croatia Records

Jedan od najcjenjenijih hrvatskih kantautora, legendarni Vladimir Kočiš Zec, privest će kraju uspješnu 2022. godinu na najbolji mogući način – objavom novog singla.

Emotivna balada “Žao mi je” plod je uspješne suradnje Kočiša Zeca, autora glazbe i aranžmana, te Miroslava Rusa koji potpisuje tekst. 50 godina duga karijera nebrojeno je puta iznjedrila radijski hit dokazavši kako je Zec zaista majstor riffa, fraze i radiofoničnog zvuka, kao što je to slučaj i s pjesmom “Žao mi je”.

Čitavu priču zaokružio je redatelj Zdravko Valentin koji je sjajnim kadrovima pomogao iznijeti još jedan maestralni glazbeni broj našeg hvaljenog kantautora.

Vladimir Kočiš Zec započeo je solo karijeru 1991. godine, a hit pjesma “Gospodine generale” dala je naslutiti kako će autorski i glazbeno biti izuzetno bogata. Pjesme poput “Usne boje Venere”, “Otkada te volim”, “Malena”, ali i noviji brojevi poput “To te ja pitam”, “Ti si moj rođendan” i “Tako je to, kada se voli” s ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama, potvrda su kako Kočiš još uvijek posjeduje neupitan osjećaj kada je u pitanju glazba.

U 20 godina samostalne karijere Vladimir Kočiš Zec objavio je deset studijskih izdanja i tri kompilacije, a posebno je značajno DVD izdanje “Live at Tvornica” s velikog slavljeničkog koncerta povodom 40 godina uspješne glazbene karijere i 15 godina samostalnog kantauturskog rada ovog glazbenog velikana.