VIDEO: Rock legende Psihomodo pop i Let 3 sinoć su rasplesali Bundek

Rock legende Psihomodo pop i Let 3 sinoć su rasplesali tisuće fanova okupljenih u prekrasnoj koncertnoj areni na Bundekfestu!

let_3

Oduševljeni ljubitelji pravog rock zvuka pjevali su i plesali do kasnih večernjih sati a najveći hitovi popularnih zagrepčana i riječana orili su se jezerom Bundek. Psihomodo pop otvorio je koncert a Frida, Donna i Ja volim samo sebe samo su dio sjajnog repertoara koji je sinoć zagrijao zagrebačku publiku.

Riječki Let 3 zatvorio je rock spektakl te na najljepši način dokazao da rock itekako živi u najvećoj hrvatskoj metropoli.

Večeras nas na glavnoj festivalskoj pozornici očekuje koncert sarajevske legende Dine Merlina. Nakon izuzetno uspješne turneje u SAD-u i Kanadi, Dino Merlin dolazi i u Zagreb kao glavna zvijezda ovogodišnjeg Bundekfesta.

Nakon redom rasprodanih koncerata u New York-u, Torontu, St. Louis-u i čak dva koncerta u Chicagu, karavan zvan Hotel Nacional se vraća na europsku pozornicu, u Zagreb na Bundekfest.

psihomodo_pop

“S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade, i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom“ – izjavio je Dino Merlin ususret koncertu.