VIDEO: Proslavljeni hrvatski kantautor Vladimir Kočiš Zec objavio novi singl

Foto: Croatia Records

Legenda hrvatske glazbe i proslavljeni kantautor Vladimir Kočiš Zec objavio je novi singl. “Ti si mi sve” melankolična je ljubavna pjesma isprepletena čarobnim rifovima električne gitare koja osvaja na prvo slušanje.

Glazba i aranžman djelo su Vladimira Kočiša Zeca dok je njegov dugogodišnji glazbeni suradnik, autor mnogobrojnih hitova te majstor pjevanog stiha, Miroslav Rus, napisao tekst.

Vladimir Kočiš Zec – Ti si mi sve

Pjesma je nastala u studiju Dragutina Smokrovića Smokve, cijenjenog producenta i Kočiševog dugogodišnjeg suradnika. Prekrasan videospot režirao je i snimio Zdravko Valentin, vlasnik Studija VALENTIN koji stoji iza svih spotova našeg cijenjenog glazbenika u posljednjih nekoliko godina. Spot je sniman u prekrasnom dvorcu Veliki Tabor koji se nalazi na smaragdnim obroncima Hrvatskog zagorja.

U 20 godina samostalne karijere Vladimir Kočiš Zec objavio je deset studijskih izdanja i tri kompilacije, a publiku i u svojoj 75. godini nanovo iznenađuje odličnom vokalnom interpretacijom te singlom “Ti si mi sve” dodaje svježi materijal za svoj nadolazeći novi album.