Mama ŠČ! Leta 3 najemitiraniji je singl u prvoj polovici 2023., poslušajte kako zvuči trap verzija [VIDEO]

Foto: Hrvoje Baudoin

Mama ŠČ! riječke grupe Let 3 najemititraniji je hrvatski singl u domaćem eteru u prvoj polovici 2023. godine.

Ovogodišnja eurovizijska predstavnica, osim titule najemitiranjeg singla, prva je pjesma koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu i ujedno bila najemitiranija snimka u prvoj polovici godine. Let 3 trenutno je na ljetnoj turneji i pripremama za spektakularan open air koncert na Šalati, 2.9., a o uspjehu koji je njihova ‘Mama ŠČ’ ostvarila u radijskom eteru, izjavili su:

“Neizmjerno smo sretni i ponosni zbog toga što je naša mala, ali velika, možda nekom glupa, ali pametna pjesma ušla u glave, uši i srca slušatelja i glazbenih urednika”, riječi su članova grupe Let 3, “Veliko Hvala svima od nas. Zahvalama se pridružuju naša Mama ŠČ te najljepši i najdraži zlatni Traktor. Vani je i nova, trap verzija Mame ŠČ!”

Let 3 – Mama ŠČ! [Čemer Trap Remix]

A nakon već nekoliko objavljenih remix verzija, Mama ŠČ! i zlatni traktor dobili su još jedno novo glazbeno ruho – ovog je puta Let 3 izbacio trap verziju pjesme, nastalu u suradnji s Rokom Baljkom, koji djeluje pod umjetničkim imenom Čemer. O novom Čemer trap remixu izjavio je:

“U procesu stvaranja ovog remixa velika mi je inspiracija bio sveprisutni fenomen nepotizma te sam tu inspiraciju odlučio predočiti rastućim i opet sveprisutnim, a odnedavno čak i mainstream – trap zvukovljem. Čemer trap remix je na Dallas Records YouTubeu i svim streaming servisima!”

Ljetnu turneju u znaku Mame ŠČ, Let 3 će završiti na zagrebačkoj Šalati, 2.9., a pripremaju nam spektakl neviđenih razmjera, o čemu nam je više otkrio Damir Martinović Mrle.

‘’Jooooj, po cijele dane radim na ovom spektaklu koji će se 2.9. održati na Šalati pa zato ne mogu ići na more, nego svoje košćice kupam tu na fontani. Ulazničice ima Eventim. ŠČalata, 2.9.! ’’

Društvo na velikom open air koncertu radit će im i odlični gosti koje ćemo uskoro objaviti, a budući da ulaznice nestaju vrlo brzo, osigurajte svoju na vrijeme. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.hr.

Osim u radijskom eteru, gdje je sedam tjedana bila najemitiranija snimka, Mama ŠČ! je ostvarila uspjehe i na digitalnim glazbenim servisima. Na streaming plaftormi Spotify broji preko 7,1 milijuna emitiranja, što je najviše za jednu hrvatsku eurovizijsku pjesmu-predstavnicu. Istodobno, singl Mama ŠČ! našla se i na šestom mjestu liste Croatia Songs magazina Billboard.