VIDEO: Gabula ima prvi album, velika promocija 17. siječnja

Kao ti i ja, naziv je novog singla i istoimenog prvog albuma zagrebačkog benda “Gabula”. Album “Kao ti i ja” objavljen početkom mjeseca u izdanju Dallas Recordsa i Sipa Musica.

gabula
Sa višegodišnjim stažem rock izričaja i prizvukom osamdesetih godina, bend je sažeo sav minuli rad na ovom albumu kojeg bi trebao imati u kolekciji svaki ljubitelj dobrog rocka koji imalo drži do sebe.
Album “Kao ti i ja” sastoji se od 14 pjesama koje su nastale u razdoblju od 1986. do 1991. godine te samim tim postale punoljetne autorske skladbe koje su zaživjele među publikom i prije objavljivanja prvog albuma. Nakon prvog singla ”Sve za tebe” posvećenog Eni Begović, za drugi singl odabrana je pjesma “Kao ti i ja” koju su napisali Igor Božiček i Christian Gadler.
Aranžman i produkciju je napravio Silvio Pasarić-Silver, a snimljen je i video spot za koji je odgovoran Zoran Happ.
Spektakularna promocija ovog dugo očekivanog albuma održati će se u kultnom zagrebačkom klubu “Route 66” 17. siječnja 2014 godine u 17 sati uz bogat program i brojna iznenađenja od kojih smijemo spomenuti samo neka kao što su besplatna porcija graha, poklon cd, majica (za nju i njega) uz svaku kupljenu ulaznicu i naravno koncert grupe Gabula uz specijalne goste.

Izvor: Mixer.hr