Veličanstvena posveta kraljici šansone Edith Piaf u povodu 60. obljetnice njezine smrti

Veličanstvena posveta kraljici šansone Edith Piaf u povodu 60. obljetnice njezine smrti.
Foto: Press

Nakon oduševljenja publike u Lisinskom 2018. godine, predstava Piaf! The Show vraća se u Zagreb predvođena izvrsnom glumicom i pjevačicom izvanredne karijere Nathalie Lermitte.

Ovom ulogom Nathalie je očarala i publiku i kritiku, kao i one koji su bili bliski s Edith Piaf. Francuska zvijezda Alain Delon o Nathalie je rekao: “Zbog toga što je sjajna pjevačica i sjajna glumica, ona ne imitira Piaf…, ONA JEST Piaf na pozornici!…” .

Godine 2017. Nathalie se pridružila ansamblu predstave Piaf! The Show kako bi sačuvala i podijelila sa svijetom glazbenu baštinu i sjećanje na Edith Piaf.

S više od četiristo nastupa u pedeset zemalja i preko milijun gledatelja, Piaf! The Show najveći je frankofonski uspjeh u svijetu od 2015. godine. Piaf! The Show trijumfirao je u rasprodanom njujorškom Carnegie Hallu i pariškoj Olympiji uz posebno gostovanje poznatog pjevača i skladatelja Charlesa Dumonta.

Piaf! The Show osmislio je i režirao kazališni div Gil Marsalla, koji je fantastičnu priču o karijeri glazbene ikone ispričao kroz njezine nezaboravne pjesme s originalnom scenografijom i projekcijama nikad prije objavljenih slika.

Pjevanje je pravi poziv za Nathalie Lermitte, koja je od svoje 18. godine odigrala brojne uloge i snimila niz albuma, igrala u brojnim mjuziklima, uključujući Starmaniju i La petite fille aux allumettes, koja je bila nominirana za prestižnu nagradu Molières.

Svi koji su vidjeli ovu veličanstvenu predstavu, jednoglasno se slažu u tome da je ona bez konkurencije “najljepša posveta karijeri Edith Piaf…”