VAŽNA INFORMACIJA IZ ZET-a: Zbog radova izmjene na noćnim linijama 31, 32 i 34

Tramvajska pruga - rekonstrukcija - radovi
Foto: ZET

Od ponedjeljka, 19. kolovoza, do ranih jutarnjih sati u ponedjeljak, 26. kolovoza, zbog rekonstrukcije istočnog kolnika Avenije Marina Držića, mijenja se trasa autobusa koji od početka radova na rotoru Remetinec voze umjesto tramvaja noćne linije 31.

S terminala Savski most, autobus će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Marina Držića i Ulice Milke Trnine, zatim će skrenuti lijevo u Lastovsku ulicu, pa lijevo na Prisavlje, desno u Ruždjakovu ulicu, opet lijevo u Lastovsku, desno na Kruge, lijevo na Slavonsku aveniju, desno u Ulicu Hrvatske bratske zajednice, zatim desno u Ulicu grada Vukovara, lijevo na Držićevu i dalje nastaviti redovnom trasom do Črnomerca.

U povratku linija prometuje uobičajenom trasom. Za vrijeme radova neće se koristiti stajalište Folnegovićevo, dok će se autobus zaustavljati na svim ostalim stajalištima duž trase.

Također, zbog zamjene reklame na raskrižju Savske i Veslačke ulice, u noći s ponedjeljka na utorak (19. na 20. kolovoz) te s četvrtka na petak (22. na 23. kolovoz), umjesto tramvaja noćne linije 32 vozit će autobus.

Zbog održavanja ispravljačke stanice Trnje, u noćima od srijede, 21. kolovoza, do jutarnjih sati petka, 23. kolovoza, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi.

Komentari