VALENTINOVO uz starogradske bisere! Izvode ih Jacques Houdek, Vera Svoboda i Kićo Slabinac!

Jacques Houdek
Foto: printscreen/YouTube

Starogradski glazbeni biseri, pjesme istinske i trajne umjetničke vrijednosti, u izvedbi hrvatskog The Voicea, Jacquesa Houdeka, u pratnji Tamburaškog orkestra virtuoza Krunoslava Dražića, uveličat će ovogodišnji Dan zaljubljenih u Lisinskom.

Izborom najljepših starogradskih pjesama Gospodin Glas odvest će nas na još jedno čarobno glazbeno putovanje i svojim sugestivnim i emotivnim pjevačkim izričajem, koji posebno dominira u tim legendarnim pjesmama za dušu, pružiti neponovljiv koncertni doživljaj, osjećaj zvonke radosti što najdublje i najiskrenije emocije možemo doživjeti i slaviti pjesmom.

‘Ima dana’, ‘Ti bi htjela pjesmom da ti kažem’, ‘Miruj, miruj, srce moje’, ‘Jesen stiže, dunjo moja’, ‘Kad bi ove ruže male’, ‘Ne vrijedi plakati’, ‘Nekada sam i ja volio plavo cvijeće’ – samo su neke od najljepših starogradskih pjesama koje ćemo moći čuti u neponovljivim Jacquesovim izvedbama i pratnji tamburaških virtuoza.

Na tom putu pridružit će mu se i legende tamburaške glazbe, specijalni gosti, Jacquesovi uzori, Vera Svoboda i Krunoslav Kićo Slabinac.

Sjajan motiv i zvijezda vodilja u tom bajkovitom glazbenom druženju bio je upravo Jacquesov novi album Tko je, srce, u te dirn’o? s 12 najljepših starogradskih pjesama, koji je izašao 15. srpnja, a prva naklada prodana je u rekordnom roku.

Jacques je do sada snimio i tri predivna videospota kojima na najljepši način predstavlja to neprocjenjivo glazbeno bogatstvo i pokazuje koliko voli i poštuje tradiciju i pjesme koje ne podliježu glazbenim trendovima.