Ustanova Upravljanje sportskim objektima slavi rođendan, tim povodom nudi brojne pogodnosti

Ustanova Upravljanje sportskim objektima slavi rođendan, tim povodom nudi brojne pogodnosti

Ustanova Upravljanje sportskim objektima početkom prosinca obilježava svoj rođendan i tim povodom u subotu, 7. prosinca, organizira sada već tradicionalni Dan otvorenih vrata te poziva sve građane da dođu i upoznaju se s radom Ustanove kroz prezentaciju brojnih programa i sportova koji se odvijaju na njenim objektima.

Povodom obilježavanja svog rođendana i organizacije Dana otvorenih vrata na objektima pod svojim ravnanjem Ustanova je, pored svih programa i prezentacija, odlučila ponuditi dodatne popuste na najam korisnicima sportskih dvorana i tenis terena i to na sve uplate do 31. prosinca 2019. godine.

Tako se na najam do pet termina u dvorani 2 Dom sportova, te SD Trešnjevka i SD Sutinska vrela korisnicima odobrava popust od pet posto na ukupni iznost, do deset termina se odobrava 10 posto popusta, a 15 posto popusta na najam više od 10 termina.

Pored popusta na najam dvorana osigurani su i jednaki popusti na najam tenis terena i dvorane za skvoš u sklopu Tenis centra Maksimir.

Vše informacija o cijenama, popustima i terminima potražite na web stranici www.sportskiobjekti.hr.

Podsjećamo, svi zainteresirani u subotu imaju priliku besplatno koristiti bazene u sklopu Sportskog parka Mladost, Zimskog plivališta Mladost, Bazenskog kompleksa Utrina, te bazene Jelkovec i Iver.

Gradska klizališta građanima nude mogućnost besplatnog klizanja uz napomenu da se najam klizaljki naplaćuje. Klizalište Doma sportova taj dan je rezevirano za Zlatnu piruetu pa građani neće moći klizati ali svi zainteresirani će moći besplatno pogledati najstarije natjecanje u umjetničkom klizanju na svijetu.

Uz bazene i klizališta građanima će na raspolaganju biti i Hipodrom, Tenis centar Maksimir te dvorane Doma sportova i ŠSD Boško Božić Pepsi – Trnsko u kojima će se besplatno moći pogledati utakmice MNT Kutija šibica koje se taj dan igraju.

Kao i prethodnih godina, Ustanova se pobrinula i za brojne nagrade pa će posjetitelji imati priliku osvojiti ulaznice za klizališta, bazene, wellness usluge, skijaške karte za Sljeme, probno jahanje na Hipodromu itd.