Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, posjetite sajam za djecu i roditelje Growing Up

Growing Up
Foto: Press

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6. do 8. rujna, na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam za djecu i roditelje Growing Up.

Svojom bogatom i raznolikom ponudom izlagača i s preko 70 sati besplatnog programa idealno je mjesto za druženje obitelji posljednji vikend prije nego krene nova školska godina, stoji u najavi ovog sajma.

Tijekom tri dana klince i klinceze očekuju lego robotičke radionice, kreativne radionice, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, krav maga, bowling za djecu te brojne druge zanimljive radionice.

“Dovedite vaše mališane na detektivsku akademiju, radionicu krasopisa, ogledne satove stranih jezika, predstavu, turnir vježbanja tablice množenja. A ako mislite da ih treba malo potaknuti prije početka škole tu je poučna radionica full cool učenje na kojoj će poticati motivaciju i vježbati koncentraciju”, pozivaju organizatori.

Dok djeca budu uživala u mnogobrojnim aktivnostima pripremili za njih, roditelji se mogu informirati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti određene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po feng shui principu te kako pomoći djeci u učenju.

Za trudnice je pripremljen poseban program pod nazivom Čarolija trudnoće by Vježbaonica gdje će o temi trudnoće, poroda i beba govoriti i svoja znanja i iskustva podijeliti primalje, doule, nutricionisti, treneri, medicinske sestre i ostali stručnjaci.

U sklopu sajma Growing Up održat će se stručni skup o upotrebi asistivne tehnologije u sustavu obrazovanja i nastave, na kojem će se posjetitelji upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima – uređajima i aplikacijama osmišljenima i razvijenima za djecu s neurorazlikama.

Ulaz na Growing Up, sudjelovanje u programu i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni. Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati.