VELIKI JUBILJEJ SAJMA NAMJEŠTAJA: Najavljena 50. Ambienta, u čak osam paviljona, na više od 18.000 kvadrata

Foto: Press

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu! Sve je započelo davne 1973. godine, a nastavlja se i dalje, od 26. rujna do 1. listopada u proširenom izdanju.

“Sinergijski efekt zajedničkog nastupa tijekom 6 dana rezultirat će s čak 5 sajamskih projekata na jednom mjestu. Zajedno s našim partnerima ArhiBau.hr i Zagreb Design Week, Zagrebački velesajam će otvoriti čak osam paviljona na više od 18.000 kvadrata”, poručuju organizatori.

Priču o unutarnjem i vanjskom uređenju, namještaju, dizajnu, arhitekturi, urbanizmu, graditeljstvu te održivom razvoju, zaokružujemo sajmom umjetnina Art Zagreb te sajmom Hotel&Gastroteh, ugostiteljsko-hotelijerskom opremom HoReCa programa, koji se tematski i sadržajno nadovezuje na Ambientu.

Reprezentativan i bogat izložbeni program upotpunjen je prezentacijama, konferencijama, izložbama, stručnim skupom arhitekata, ali i brojnim eventima do kasnih večernjih sati.

Sajam Ambienta idealna je platforma za predstavljanje snage i potencijala domaće industrije, uz prezentaciju inozemnih brandova kroz komplementarne tematske cjeline: Namještaj i unutarnje uređenje, Produkt Dizajn Zona, Građenje i opremanje te trendovi uređenja eksterijera.

“Ovako udruženi očekujemo preko 25.000 posjetitelja te Vas pozivamo da budete dio najznačajnijeg poslovnog događaja u regiji.
Radno vrijeme sajma je od 11:00 do 20:00 sati, a svih događanja na otvorenom do ponoći. Cijena jedinstvene ulaznice iznosi 7 eura / 52,73 kn”, stoji u najavi.

Uz kupnju ulaznice pripremljena je bogatu nagradnu igru za posjetitelje.

U utorak, 26. rujna ulaz je besplatan za sve posjetitelje.