U palači Dverce uručene nagrade najboljim izlagačima 53. Floraarta

Floraart - nagrade
Foto: Ivan Marinković

Na svečanom primanju koje tradicionalno organizira Grad Zagreb, jučer je u palači Dverce nagrađeno pedeset najboljih izlagača u sklopu najveće cvjetne izložbe koju još danas i sutra možete posjetiti na zagrebačkom Bundeku.

Nagrade su dodijeljene u tri kategorije – najuspješnijim i najkreativnijim izlagačima za uređenje unutarnjeg i vanjskog izložbenog prostora u kategoriji vlastite proizvodnje i kategoriji kreativnog izraza u oblikovanju prostora te nagrade pobjednicima u natjecanju Hrvatski kup florista. Također su uručene nagrade i pobjednicima natjecanja za najljepše uređen kućni vrt na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije u organizaciji Zrinjevca.

U svečanoj atmosferi pobjednicima su nagrade uručili gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima, predstavnici Zagrebačkog holdinga i Turističke zajednice grada Zagreba.

“Poseban je događaj susresti se svake godine u prekrasnom prostoru palače Dverce gdje već tradicionalno dodjeljujemo nagrade najboljima na Floraartu. Ove smo godine posebno ponosni jer izložba sve više raste, nudi sve više popratnih sadržaja, sve veći broj izlagača i posjetitelja”, rekao je Igor Toljan, voditelj podružnice Zrinjevac i predsjednik Izvršnog odbora Floraarta.