AKO VOLITE CVIJEĆE: Još danas možete posjetiti 57. izdanje međunarodne vrtne izložbe Floraart

Foto: Ivan Marinković

Na zagrebačkom Bundeku od 18. – 21. svibnja održava nas 57. izdanje međunarodne vrtne izložbe Floraart. Na više od 300 tisuća četvornih metara predstavlja se oko 160 domaćih te desetak inozemnih izlagača.

Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica i ove godine na “Floraartu” organiziraju se zanimljiva predavanja i radionice, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista i Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a nagrade očekuju i izlagače koji se kandidiraju za najljepši izložbeni prostor.

Na zapadnom i istočnom prostoru parka Bundek organizirana je bogata prodaja kaktusa, trajnica, raznolikog asortimana biljnog materijala i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama.

Ni najmlađi nisu zapostavljeni – imaju priliku uživati u Floragradu uz čitanje priča, dječje predstave, zabavne radionice i sadnju cvijeća.

Sto tisuća cvjetova i sadnica, brojne cvjetne instalacije i vertikalni vrtovi, najnoviji trendovi u hortikulturi i bogat popratni sadržaj, više je nego odlična preporuka za najljepši vikend.