U Kozari boku Sportski dan 2014. pod motom “Taekwondo za sve!”

Taekwondo klub Mungos Zagreb pod motom “Taekwondo za sve!” organizira Sportski dan 2014. Manifestacija će se održati u nedjelju, 08. lipnja 2014. od 10.00 do 22.00 sata, na igralištu Osnovne škole dr. Vinka Žganca, 9. odvojak bb, Kozari bok, Zagreb.

sportski_dan_kozari_bok
Specijalni gost Taekwondo turnira i Sportskog dana 2014 bit će Stjepan Božić, boksač u supersrednjoj kategoriji, koji će dodijeliti medalje sudionicima Taekwondo turnira.

Organizatori upozoravaju da će zbog ove manifestacije u nedjelju, u razdoblju od 15.30 – 17.00 sati, biti zatvoren dio prometnica zbog održavanja utrke djece i odraslih svih dobnih skupina kroz naselje (trčanje) i to na potezu OŠ Dr. Vinka Žganca, Kozari bok 9. odvojak – Ulica Nede Krmpotić – 2. Radnički put – Kozari bok – Kozari bok 9. odvojak.

Predprijave za utrke djece i odraslih kroz naselje (trčanje) i utrke biciklista moguće su isključivo SMS-om na brojeve mobitela 098 9708 98 i 098 214 894. U SMS je potrebno navesti: ime, prezime, dob i razred (za mlađi uzrast).

Prijave za utrke na dan održavanja Sportskog dana moguće su od 10.00 sati ujutro na štandu predviđenom za to i to osobno, a traju do sat vremena prije održavanja prve utrke, kada će biti podijeljeni i startni brojevi.

Sadržaj Sportskog dana 2014:

– Taekwondo turnir na kojem će nastupiti djeca članovi našeg kluba kao i djeca članovi prijateljskih klubova
– Demonstracije borilačkih sportova (taekwondo, karate i jiu jitsu)
– Utrke djece i odraslih svih dobnih skupina kroz naselje
– Utrke biciklista (posebnost je to što se bira najsporiji pobjednik)
– Skokovi iz aviona članova hrvatske padobranske reprezentacije: Damir Sladetić, Hrvoje Sladetić, Angelo Vuletić i Marko Premužić
– Nastup mađioničara i iluzionista Magic Leon
– Besplatan koncert grupe Otkazani let (Hit Records)
– Specijalni glazbeni gost Bojan Jambrošić (Dallas Records)

Film o Sportskom danu 2013: