U kino za samo 10 kuna, prilika koja se ne propušta

film_izvrnuto_obrnuto

U utorak, 11.kolovoza ulaznice za sve ljetne hitove možete pronaći po nevjerojatno niskoj cijeni. U CineStaru ih možete dobiti po 10, a u Cineplexxu po 9,90 kuna.

Prošle godine, CineStar dan za 10! oborio je sve rekorde posjećenosti ki­noprojekcija u jednome danu!

Najbolji filmski dan u godini ove godine je zakazan za utorak 11. kolovoza – u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BiH, cije­na kino ulaznice za sve filmove na programu je nevjerojatnih 10 ku­na! U akciju su uključeni i premium formati IMAX, 4DX i 3D što znači da će svi posjetitelji, po cijeni od samo 10 kuna, doživjeti najbolje kino-isku­stvo u vrhunskom kinu s pet zvjezdica.

Osim filmova, za samo 10 kuna posjetiteljima će na ponuditi biti dostupne i neke od najpopularnijih CineStarovih grickalica, kao i izbor osvježavajućih pića.

I u Cineplexx kino dvorana, u City Centeru one Zagreb East i Split, te Centru Kaptol, tijekom cijelog dana svi ljubitelji filma mogu uživati u fenomenalnim pogodnostima.

Iznimna kvaliteta slike, udobna VIP sjedala, nenadmašne 3D projekcije i dodaci za duljinu filma uključeni su u ovu ledeno nisku cijenu ulaznice koja se ne propušta.

Kupite ulaznice za željenu filmsku čaroliju online ili na blagajni, zgrabite svoje najdraže kokice i osvježavajuće piće, okupite društvo te uživajte u najboljoj ljetnoj zabavi u gradu.