TRAŽI PRILIKU U MASTERCHEFU: “U Njemačkoj radim dva posla, 18 sati dnevno po sedam dana u tjednu”

David Divjak
Nova TV

Sjećate li Miroslava Kordića (45) iz prošlogodišnje sezone MasterChefa? Ovaj zanimljivi Čitlučanin vraća se u emisiju kako bi ponovo testirao svoju spretnost za kuhinjskim pultom.

Nakon što prošle godine nije prošao audiciju, za ovu se godinu bolje pripremio – barem tako kaže.

Ovoga puta pokušat će ispraviti greške koje je napravio prošle sezone pred žirijem – Stjepanom Vukadinom, Damirom Tomljanovićem i Melkiorom Bašićem. „Smatram da sam dosta napredovao i mislim da će se žiri oduševiti“, ističe Miroslav samouvjereno.

U večerašnjoj emisiji gledatelji će upoznati i Davida Divjaka (30) koji u Njemačkoj živi već 13 godina i radi kao poštar, dok je kulinarska iskustva skupljao i radom u fast foodu. Odlučio se za veliki odmak od te kuhinje, pa će žiriju pripremiti glaziranog lososa.

„Po meni je život u Njemačkoj jako težak. Radim dva posla, 18 sati dnevno po sedam dana u tjednu. U Njemačkoj se sve svodi na posao. Tamo samo radiš i spavaš“, ispričao je David koji u MasterChefu vidi jedinstvenu priliku da promijeni život iz korijena i vrati se u Hrvatsku.

Kako će proći ovi i još mnogi drugi kandidati u petoj audicijskoj emisiji, doznajte već večeras u novoj epizodi MasterChefa.