Tomislav Perko nije uspio, ispao iz utrke za najbolji posao na svijetu

Tomislav Perko nije uspio. Nedavno je u utrci za “najbolji posao na svijetu” ušao u drugi krug sa samo 50 kandidata, bio je čitavo vrijeme uvjerljivo u vodstvu prema broju lajkova, ali se ipak nije odabran u najuži izboru od pet kandidata.

Tomislav-Perko-630
Informaciju o tome Perko je objavio na svojem Facebook profilu. Evo šta je napisao:
“Nažalost, nisam ušao u top 5 kandidata za ‘najbolji posao na svijetu’.
Maloprije su mi nesuđeni poslodavci poslali mejl sa zahvalom na sudjelovanju, rekli da sam bio odličan u video uracima i skupljanju lajkova, ali da ipak nisam ono što oni traže. Razlog koji su naveli je što ‘u videu nisam spomenuo njihovu tvrtku i način na koji ona funkcionira’.
Bilo kako bilo, dali smo sve od sebe. Iza nas su prezanimljiva dva mjeseca. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što ste bili tu za sve to vrijeme, lajkali, šerali i držali fige. Hvala svim medijima koji su popratili ovu priču i više nego sam mogao zamisliti, Shaletu što me katapultirao na prvo mjesto u drugom krugu i tetki koja je provela besane noći od silnog navijanja.
Život ide dalje, ova stranica ide dalje, naša avantura ide dalje – sudbina je htjela da prije par dana Mare i ja dobijemo ponudu za rad u jednom hostelu na peruanskoj obali. Ja kao menadžer, ona kao kuharica. Pa tko zna, možda će to za nas biti najbolji posao na svijetu!
A imat ću i vremena poraditi na svojoj knjizi…
Pusa svima od nas dvoje!”
Podsjetimo, Perko se bio javio na natječaj turističkog portala Jauntaroo koji je tražo osobu koja će godinu dana putovati svijetom i pritom zaraditi 100.000 dolara.
U opisu posla stoji da je to putovanje po svijetu u trajanju od godinu dana, tijekom kojeg će putnik bilježiti svoja iskustva, fotografirati mjesta koja posjećuje te zatim te sadržaje objavljivati na društvenim mrežama.
Natječaj je odmah privukao veliki broj avanturista, svjetskih putnika, ljudi koji svojim trenutnim poslom nisu zadovoljni…