Tomislav Bralić i Intrade obilježili glazbeni vikend u Zagrebu

Godinu za godinom, uvijek za ljestvicu bolji, Tomislav Bralić i klapa Intrade ovaj su vikend zaposjeli metropolu i s čak dva rasprodana koncerta u Lisinskom oduševili publiku.

klapa_intrade

Velika želja klape bila je da ponovno nastupe u Lisinskom i da osjete atmosferu raspjevanog Lisinskog.

Oba koncerta rasprodana su u rekordnom roku i to svega nekoliko dana nakon prvih najava.

To ni ne čudi, kada je poznato da je to jedina domaća klapa koja uvijek rasproda svoje tradicionalne koncerte u Zagrebu, kao i jedina koja je napunila zagrebačku Arenu, najčešće rezerviranu za svjetske glazbene zvijezde.

U prepunom Lisinskom, Tomislav Bralić i klapa Intrade, ovaj su vikend donijeli čaroliju zapisanu u zvuku dalmatinske pisme, a posebnog raspoloženja publika je većinu koncerta pjevala u glas s njima, pa se Bralić našalio da “večeras pjevaju s klapom Lisinski”.

Na prvom koncertu kao gost im se pridružio Tedi Spalato koji je ujedno i autor njihove pjesme “Cviće” po kojoj su nazvali i svoj novi album čije su prve primjerke posjetitelji imali prilike kupiti upravo u Lisinskom, a u nedjelju se klapi na pozornici pridružila Zorica Kondža koju je publika pozvala i na bis te je sa klapom zapjevala kultnu “Konobu”.

Obje večeri u Lisinskom je vladala posebna atmosfera zbog specifičnog ambijenta koji ova dvorana pruža. Tomislav je istaknuo kako mu je drago što su ove godine zapjevali upravo u Lisinskom jer im je prvi koncert koji su održali tamo 2006. godine bio veoma značajan.

Ove godine je klapa definitivno svojoj zagrebačkoj publici pružila jedno novo iskustvo i malo drugačiji oblik tradicionalnog koncerta, a dogodine se vraćaju u Dom sportova gdje će održati svoj slavljenički koncert kojim će obilježiti 30 godina djelovanja klape.

Svi oni koji nisu imali sreću biti na ovom koncertu uskoro će imati priliku vidjeti snimku koncerta na HTV-u. Na koncertu je već tradicionalno bilo puno njihovih fanova iz Slovenije koji nikako nisu željeli propustiti njihove jedinstvene koncerte u Zagrebu.

Tomislav Bralić i klapa Intrade i ovu godinu su obilježili s nizom velikih uspjeha, a tri koncerta u Lisinskom posebno su snažno odjeknuli kao još jedna velika potvrda njihove omiljenosti kod publike.

Mnogi obožavatelji klape jedva čekaju njihov novi spektakl, treći koncert u Zagrebu, rezerviran za četvrtak 11. prosinca 2014. godine.