TKO TO TAMO PJEVA? Došao osvojiti iznos za troškove svadbe, smiješila mu se nagrada od 5.000 eura, a on…

Foto: Nova TV

U trećoj epizodi showa “Tko to tamo pjeva?” natjecao se Hrvoje Barić iz Osijeka koji je došao s ciljem osvojiti iznos s kojim bi pokrio troškove organizacije svadbe.

Na samom kraju igre ostao je jedan tajni glas – matematičarka, za koju su panelisti bili uvjereni da je dobra pjevačica pa su se trudili nagovoriti natjecatelja da igra dalje i osvoji maksimalan iznos od 5.000 eura.

“Mišljenje mi nitko neće promijeniti, bit ću dosadan, ja sam odlučio da ostajem pri svome iznosu i neće mi biti žao ako ona stvarno bude dobro pjevala. Ne kockam se.” poručio je Hrvoje, a nakon finalnog dueta u kojemu je matematičarka zapjevala s gošćom panelisticom Majom Šuput i pokazala da zaista ima dobar glas, Hrvoje, koji je kući otišao s osvojenih 2.500 eura je kazao: “Zadovoljan sam svojim iznosom, ništa me ne peče ni boli.”

Matematičarka je prvim nastupom zaintrigirala paneliste, koji su odmah zaključili kako dobro pjeva. U prvoj rundi prvog izazova “Playback” u kojemu natjecatelji pjevaju playback na snimljenu matricu, dobri pjevači svojim glasom, a loši tuđim, nastupali su još nogometaš i slastičarka. Panelisti su sugerirali kako im se slastičarka čini kao glas koji ne zna pjevati, a s njima se složio i Hrvoje te ju eliminirao. U razotkrivanju se pokazala kao loš glas, pa je tako natjecatelj osvojio prvih 500 eura.

U drugoj rundi nastupali su student opere, instruktorica joge i maturant. Alka i Luka bili su uvjereni kako student opere nije pjevač. Hrvoje je zaključio kako je “student opere premalo otvarao usta, a instruktorica joge previše” stoga je eliminirao instruktoricu joge. Šok je uslijedio u razotkrivanju kada je instruktorica joge pustila svoj glas, a Maja Šuput nije mogla vjerovati da stvarno tako dobro pjeva, pa ju je tražila da otpjeva još koji ton da se uvjeri. Obzirom da je eliminirao dobar glas, Hrvoje u ovoj rundi nije osvojio 500 eura. Treća runda donijela je nastupe lovca, fitness trenera i modne dizajnerice. “Sto posto sam siguran da je fitness trener pjevač, to je jedan kroz jedan, i da lovac i dizajnerica nisu pjevači” komentirao je Luka, dok je Vinčić bio drugačijeg mišljenja: “Ovo ne progovara nikakva ljubomora iz mene, ja nisam vidio ovako nabildanog čovjeka da zna pjevati!” Hrvoje je eliminirao lovca, koji se pokazao kao loš glas te tako osvojio dodatnih 500 eura.