U subotu kreće najraspjevaniji HRT-ov zabavni show “Zvijezde pjevaju”, evo koje će zvijezde nastupiti

Foto: HRT

Popularni zabavni show “Zvijezde pjevaju” na programu Hrvatske radiotelevizije počinje s emitiranjem od ove subote 30. ožujka na Prvome programu Hrvatska radiotelevizije (HRT-HTV1) u udarnom terminu od 20.25 sati.

Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti u šest epizoda.

Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizda kada će nas napustiti dva para da bismo u finalu opet o pobjedniku odlučivali u dva dijela emisije, između tri finalista. U novoj sezoni donosimo i jedan novi žanr – etno.

Atraktivni, nasmijani i pjevački odlični parovi tinaeste sezone su:
– bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipvić i Bojan Jambrošić
– koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl
– voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić
– paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković
– glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo
– plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać
– glumica Dea Presečki i Dino Petrić
– radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras

Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Dino i Neda ali oboje već imaju mentorskih iskustava, tako da ne sumnjamo da će biti izvrsni poput iskusnijih kolega.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj.

Trinaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo a moći ćete je pratiti i na HRT-ovom youtube kanalu, na platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama i webu hrt.hr.