TKO JE KOGA NAPAO? Pojavila se snimka naguravanja splitskog dogradonačelnika i investitora Bešlića

Foto: Screenshot Youtube

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak sinoć je na Facebooku objavio dramatično priopćenje u kojem ističe da njegov zamjenik Bojan Ivošević napadnut ispred svoje kuće.

“Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost o nasilnom incidentu prijetnje prema mojem zamjeniku Bojanu Ivoševiću kojeg su danas popodne dvije osobe presrele ispred njegove kuće, pri čemu je jedna osoba nasrnula na njega, a druga sve to snimala.

Osoba koja je nasrnula na zamjenika Ivoševića je izvođač nezakonitih radova u Glagoljaškoj ulici Ante Bešlić. Incident se dogodio pred svjedokom i odmah je prijavljen policiji.

Budući da je mojem zamjeniku prije tri dana investitor osobno poručio da ne zna kome se zamjerio i da je gotov, a danas ga je izvođač nezakonitih radova osobno presreo ispred kuće, poruka je ozbiljna i alarmantna”, stoji u objavsi splitskog gradonačelnika.

Portal Dalmacija Danas danas je objavio video snimku događaja koji se sinoć zbio u Ulici Kruševića gumno.

Na snimci nije vidljiv početak susreta između Bojana Ivoševića, nepoznatog snimatelja i investitora iz Glagoljaške ulice Ante Bešlića, ali se vidi naguravanje dogradonačelnika i investitora, te se čuje njihov ‘razgovor’.

“Ti si mene napao”, vikao je Bešlić na dogradonačelnika, a onda mu je Ivošević u bliskom susretu nešto poručio.

“Slušaj me, nemoj se za**bavat, vidim da snimaš. Nemoj se pravi glup i znam šta si htio izazvati…”, kazao mu je Ivošević, a Bešlić je bio u čudu.

“Je li ti stvarno misliš da sam ja takav?”, pitao ga je Bešlić. U tom trenutku je investitor s Gripa potrčao prema snimatelju koji je onda zaustavio video zapis.

Što se još dogodilo u Ulici Kruševića gumno, pogledajte u videu: