TEATAR EXIT za nadolazeći vikend pripremio je 3 naslova i 4 izvedbe na dvije lokacije

Njuške | Vice Rossini

Za nadolazeći vikend Teatar EXIT pripremio je 3 naslova i 4 izvedbe predstave na dvije lokacije.

U Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) održava se predstava „Buđenje“, nastala u koprodukciji s Osječkim ljetom kulture i u režiji Aide Bukvić, kojoj je ovo, nakon predstava „Pluća“ i „Konstelacije“, treća režija u Teatru EXIT.

Buđenje | Foto: Kristijan Cimer

Glumci Iva Kraljević i Silvio Mumelaš utjelovljuju poslovno uspješan bračni par koji uslijed kapitalizma, korporacijskih i poslovnih zahtjeva upada u nepodnošljivu rutinu svakodnevice koja uništava njihovu individualnost i identitet.
Je li njihovo aktivno suprotstavljanje normama i žrvnju života urodilo uspjehom ili kaosom, možete saznati u petak 13.11. i subotu 14.11. od 19h.

 

U Teatru EXIT u petak 13.11. u 20h na repertoaru je hit predstava „Njuške“ u režiji Matka Raguža.

Njuške | Vice Rossini

U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koje tumače Enes Vejzović, Filip Križan i Janko Rakoš prenoseći publici kroz monologe svoje životne priče, koje neodoljivo podsjećaju na ljudske.
Osim što će predstava posjetitelje nasmijati, istovremeno bi ih mogla potaknuti na razumijevanje i suosjećanje prema životinjama te ih senzibilizirati adekvatnu brigu o njima.

 

Dan poslije, u subotu 14.11. u 20h u Teatru EXIT održava se predstava „Dvoje“ koja je svoju posljednju izvedbu imala prije više od 8 mjeseci, krajem veljače.

Dvoje | Luka Pešun

Predstavu je također režirao Matko Raguž, a uloge igraju Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček, dok ih na saksofonu prati Jaksa Jordes.
Ako radi sigurnosti nešto rjeđe idete u cafe-barove, ova predstava odlična je alternativa jer će, uz zavodljiv zvuk saksofona, savršeno dočarati atmosferu kafića. Osim toga, ako ste se nerijetko pitali kakve priče nose ljudi za stolom pokraj vas, ova predstava odgovorit će vam i na ta pitanja, ali i pokazati što bi sve konobari mogli ispričati gostima, a ne samo gosti konobarima.
Susrest ćete ovdje razne likove i karaktere – tužne, smiješne, čudne, teške, agresivne, zavodljive, šarmantne, skrivene i tajne…

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.

S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava blagajna Teatra EXIT radit će samo u petak i subotu od 18 do 20h.

Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.

Ulaznice za predstavu „Buđenje“ moguće je kupiti na dan predstave i u Studiju EXIT od 18 do 19h.