“SVE ĆE BITI U REDU”: Psihomodo pop podržava nacionalnu akciju “Ostani doma”

"SVE ĆE BITI U REDU": Psihomodo pop podržava nacionalnu akciju "Ostani doma"
Foto: Press

Bez puno okolišanja i pametovanja, Davor Gobac i njegovi dečki iz sjajnog “Psihomodo Popa” u karanteni i na daljinu obradili su jedan od hitova sa njihovog zadnjeg studijskog albuma “Digitalno nebo”, pa je pjesma “Sve će biti  uredu” dobila  novo ruho!

Prepuna simbolike, pjesma se itekako uklapa u aktualnu situaciju koja nas je sve natjerala na boravak u kući, izlaske svela na neophodni minimum, ali i potaknula na maksimalnu online društvenu angažiranost. Maštovitom glazbenom izričaju za vrijeme izolacije pridružili su se tako i Psihići te zajedničkim snagama iz Zaprešića (Gobac i Tin), Cvjetnog (Brada), Vodica (Šparka) i s Gornjeg Grada (Kuzma) snimili jednu od svojih najpozitivnijih pjesama “Sve će biti u redu” u kućnoj, ‘CoronaStyle’ verziji, javljaju iz “Dallas Recordsa”!

“Evo snimili i mi jednu iz izolacije. Svi su svirali od doma, snimali se i onda smo to sabrali samo za vas. Ne idite vanka!”,  kratko, jasno i u svom stilu poručuje Gobac.

Nikad dosta ponavljanja koliko je važno pridržavati se uputa i ostati doma. Svi smo u ovome zajedno, a uz glazbu je sve lakše! Slušajte radio, strimajte, gledajte YouTube kanale, kupite digitalno izdanje albuma i podržite domaću glazbu i glazbenike, ostanite doma i ne zaboravite, “Sve će biti u redu”!

Dečkima čista petica za angažman, a ako je i reklama – neka je! (J. I.)