SURVIVOR – PREKO BLATA DO IMUNITETA: Izazov će pokazati koji je tim jači u borbi jedan na jedan

Foto: Nova TV

Vrlo težak poligon očekuje natjecatelje Survivora u prvom izazovu za osvajanje imuniteta. No prije toga, okupljeni oko logorske vatre, članovi plavog tima uživat će u pečenim krumpirima koje su osvojili u prethodnom izazovu.

“Fascinantno je da smo se jučer pet sati borili za nešto što košta jedan euro”, komentirao je Filip. Crveni će se tim pak hraniti jeguljom koju im je ulovio Bojan. “Bilo je relativno lako. Pet minuta nakon što sam krenuo u lov sam je dohvatio”, objasnio je. “Jegulja je bila dobra, jela bih je svaki dan. Ona korica krcka pod zubima, za mene savršeno”, rekla je Anja.

Foto: Nova TV

Već su krenule priče o eliminacijama, a plavi tim procjenjuje da je u crvenom timu najslabija Marija, dok nerado govore o slabim karikama u svom redu.

Pred njima je novi izazov, ali i nova prilika. Jedan od 20 kandidata uskoro će napustiti Survivor, ali tek nakon igre za plemenski imunitet. Tim koji izgubi u izazovu za plemenski imunitet morat će nominirati jednog člana, no prije toga zaigrat će još jednu igru, odnosno izazov za osobni imunitet, čiji će pobjednik biti pošteđen nominacija. Vrijeme je da se kandidati izbore za očuvanje plemena u cjelini.

“Jako mi je važna današnja igra, jer igramo jedan na jedan i profilirat ćemo se malo bolje nego do sada. Ja sam spremna”, rekla je Marina. “Najviše mi snagu daje čast mom pokojnom bratu. Za njega sam i došla ovdje, za njega i igram”, otkiva Anđela.

Pred kandidatima je zaista težak poligon s preprekama punima blata kroz koje se moraju provući, a koje će pleme pobijediti i tko će od igrača biti nominiran za izbacivanje, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora na Novoj TV.