SURVIVOR: Epizoda puna prevrata i iznenađenja, izvanredno plemensko vijeće šokiralo natjecatelje

Foto: Nova TV

Nova epizoda Survivora puna je prevrata i iznenađenja za natjecatelje, a najviše obrata vidjet ćemo u plavom plemenu koje će doživjeti velike turbulencije.

Sasvim nenadano sazvano je izvanredno plemensko vijeće na kojem su se u strepnji od daljnjih događaja okupili članovi plavog i crvenog tima. Neizvjesnost i prestrašenost najviše će se očitati na licu Drage koja je vidno uznemirena neočekivanim pozivom na izvanredno okupljanje timova nakon što se na Dominikansku Republiku već spustio mrak.

Foto: Nova TV

Na izvanrednom plemenskom vijeću, mjestu na kojem se odlučuje o njihovoj sudbini, kandidati će doznati šokantne vijesti. Jedna će osoba napustiti Survivor automatski. Bez duela i bez mogućnosti povratka, netko će Survivoru zauvijek reći zbogom. „Greške u Survivoru su itekako skupe“, čut će natjecatelji, prije nego što doznaju ime osobe koja će napustiti natjecanje.

Sljedeće jutro rezervirano je za novo natjecanje za imunitet plemena, a kandidati će morati svladati brojne prepreke kako bi osvojili bodove i time doveli svoj tim do pobjede. Ishod nove igre za plemenski imunitet pokazat će tko će se naći u duelu s Eneom. „Igrat ću danas punom parom i agresivno“, najavljuje Enea, a prije nego krenu u igru, timove čeka još jedno veliko iznenađenje.

Tko će od iznenađenja profitirati, zašto je sazvano plemensko vijeće i tko je osoba čija će se greška naplatiti, doznajte u večerašnjoj uzbudljivoj epizodi Survivora.