Studenac otvorio svoju prvu prodavaonicu na Gornjem gradu, tik do crkve sv. Marka!

Foto: Press

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećim brojem prodavaonica, krajem je prosinca otvorio svoju prvu prodavaonicu na zagrebačkom Gornjem gradu.

Lokacija prodavaonice Studenca nalazi se u Ćirilometodskoj, ulici koju krase građevine od povijesnog i kulturnog značaja. Među njima se ističu Grkokatoličko sjemenište, Palača Raffay-Plavšić, u kojoj je smješten Hrvatski muzej naivne umjetnosti, te Stara gradska vijećnica, kompleks od tri različite povijesne građevine.

Osim zanimljive povijesti i živopisne arhitekture, Gornji grad već godinama predstavlja jednu od ključnih točaka zagrebačkog društvenog života. Uz bogati cjelogodišnji kulturni i zabavni program, ove poznate ulice svakog prosinca zablistaju pod stotinama lampica povodom, već daleko poznatog, Adventa u Zagrebu.

Ljepota dekoracija postavljenih u staroj zagrebačkoj jezgri prepoznata je od strane Zagrepčana, ali i mnogobrojnih turista koji se iz godine u godinu dolaze diviti ovoj originalnoj božićnoj čaroliji.

“Bilo da su na Gornjem gradu turistički, u romantičnom istraživanju intrigantnih i zanimljivih uličica, poslovno ili ako pak taj kvart nazivaju svojim domom, sada kupci imaju još jednog susjeda, i to onoga koji ima ‘i sitno i bitno’. Naime, Studenac prepoznaje važnost Gornjeg grada za Zagrepčane, ali i općenito važnost svog formata za građane diljem hrvatske metropole i zato se prigodnim asortimanom i bogatom TO GO ponudom idealno uklapa u potrebe urbane sredine”, poručuju iz Studenca.

Studenac je otvaranjem prodavaonice još jednom pokazao kako spretno koristi prednosti svojih malih formata koji objedinjuju pozicioniranje na ključnim lokacijama i pažljivo osmišljenu ponudu na korak do kupaca.