Socijaldemokrati osnovali županijsku organizaciju Varaždinske županije

Foto: Facebook

Danas je održan Osnivački sabor Županijske organizacije Socijaldemokrata Varaždinske županije.

Osnivanje ove najnovije županijske organizacije predstavlja značajan korak za Socijaldemokrate u procesu lokalnog i regionalnog organiziranja stranke, objavili su Socijaldemokrati na svojij Facebook stranici.

Svečanom događaju prisustvovali su istaknuti članovi stranke, među kojima predsjednik Socijaldemokrata i potpredsjednik Hrvatskog sabora Davorko Vidović, glavni tajnik i saborski zastupnik Nikša Vukas, saborski zastupnik Željko Pavić, predsjednica Središnjeg odbora stranke Aleksandra Biškupec Šević te zamjenik glavnog tajnika Sebastijan Svat.

Na temelju jednoglasne podrške članova, za predsjednika ŽO je izabran Velimir Kučko. Za potpredsjednika Nino Posavec Kovač, dok će funkciju tajnika obnašati Dorijan Cikač.

“Socijaldemokrati se tako nastavljaju razvijati i širiti svoj utjecaj na regionalnoj razini, te ostaju predana svojim ciljevima promjene paradigme upravljanja Hrvatskom, borbi protiv korupcije, klijentelizma i nepotizma, te jačanju demokratskih vrijednosti i načela slobode, jednakosti, uključivosti, odgovornosti u suradnji s građanima na putu ostvarivanja bolje budućnosti za naše ljude u našoj zemlji”, stoji u objavi na Facebooku.