Pronađen je vozač kojeg se sumnjiči da je noćas u Tribunju pregazio 19-godišnjakinju

Ilustracija | Foto: MUP

Pronađen je vozač kojeg se sumnjiči da je noćas u Tribunju osobnim automobilom naletio na djevojku (19) koja od težine zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće, objavio je HRT.

Vozač će biti priveden u policijske prostorije, a o rezultatima istraživanje i svemu utvrđenom naknadno ćemo izvijestiti, poručili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Radi se o vozaču osobnog automobila šibenske registracije koji je, ne pridržavajući se prometnih pravila i uvjeta na cesti, naletio na djevojku (19) i usmrtio ju. Nakon nesreće pobjegao je ne pruživši djevojci pomoć.

Od siline udara i zadobivenih ozljeda, pješakinja je preminula na mjestu događaja, izvijestila je ranije PU šibensko-kninska.

O nesreći se oglasio i načelnik Općine Tribunj, Marko Grubelić, budući je poginula djevojka bila mještanka Tribinja.

“Noćas oko 2,30 sati u Tribunju je vrime stalo, zajedno sa srcem naše mlade sumještanke, krasne djevojke. Neizmjerna se tuga nadvila nad naše misto, nema riječi kojima bi opisali kako se sada osjećamo. Sve naše misli i molitve su uz obitelj”, napisao je načelnik Grubelić na svom Facebook profilu.

Prema policijskom izvješću, vozač osobnog automobila vozio je neprilagođenom brzinom i u zavoju izletio na nogostup te vozilom naletio na pješakinju (19). Od siline udara i zadobivenih ozljeda, pješakinja je preminula na mjestu događaja.