Slavljenički koncert grupe Bang Bang u klubu Boogaloo: “Pravi filmski doživljaj uz kino i kokice”

Foto: Raul Brzić

Slavljenički koncert grupe Bang Bang zakazan je 7. listopada u klubu Boogaloo! Bit će to sjajna prilika da s ovim sjajnim bendom proslavite njihovo prvo desetljeće na sceni i uživate uz njihove najveće hitove.

Osim proslave 10 godina karijere, koncert će biti i prilika da uživo čujete singlove s trećeg albuma “Kino i kokice”. Na albumu se nalazi 10 originalnih pjesama, od kojih su neke već osvojile srca fanova, a autorski ih potpisuje gitarist i producent Hrvoje Prskalo.

Miješanje žanrova uvijek je recept za zanimljive suradnje, a na novom albumu rezultiralo je uspješnim singlovima. Prvi je “Striptease” na kojem je gostovao Baby Dooks čije su reperske vještine i koketiranje s trap glazbom stvorile dinamičan kontrast u odnosu na rock zvuk Bang Banga. Autorska suradnja s Alkom Vuicom rezultirala je emotivnom blues baladom “Luda ljubav”, u kojoj Alka potpisuje tekst, a koja će zasigurno zaintrigirati mnoge slušatelje.

Ono što ovaj album čini dodatno posebnim je, osim novih pjesama, maštovito likovno oblikovanje. U booklet-u albuma, kao poseban dodatak, nalaze se i pomno dizajnirani filmski plakati koji prate temu i atmosferu svake pojedine pjesme. Uz CD izdanje dolaze i 3D naočale pomoću kojih nam se u 3D tehnici ukazuju članovi benda. Ova inovativna interaktivnost dodaje novu dimenziju samom iskustvu slušanja, a potpisuje ju mladi talentirani dizajner Tin Kruhak.

“Kino i Kokice” ne samo da nudi izvanrednu glazbu, već stvara i potpun umjetnički svijet koji će vas odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje filmskih razmjera.

“Ovaj koncert je ujedno i prilika da pružite podršku klubu Boogaloo, jednom od najdugovječnijih zagrebačkih klubova, kojem prijeti zatvaranje 10. listopada. Mjesto je to na kojem se okupljaju ljubitelji različitih glazbenih žanrova, ali s istim ciljem – uživanje u glazbi koju vole. U subotu ćemo se pobrinuti da se i naš glas itekako čuje jer se nadamo da će Boogalo ostati mjesto nekih naših budućih susreta”, poručili su Bang Bangovci.