SINOĆ U VUKOVARU: Navijačka skupina pretukla skupinu mladića, jedan maloljetnik ima frakturu lubanje

Foto: MUP

U Vukovaru se sinoć dogodio fizički obračun više osoba, pri čemu je bilo i ozlijeđenih osoba, potvrdila je policija.

“Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja”, objavila je PU vukovarsko-srijemska.

Neslužbene informacije govore da je skupina starijih članova jedne navijačke skupine pretukla skupinu mladića, među kojima je bilo i maloljetnika.

Nešto kasnije uslijedila je dopuna priopćenja u kojoj stoji: “Zasad je tijekom kriminalističkog istraživanja uhićena jedna osoba, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja ostalih sudionika događaja.”

“Trojicu maloljetnika 2008. i 2009. godište zaprimili smo u KBC Osijek, nalaze se na odjelu dječje kirurgije. Dvojica su hospitalizirana, a treći s lakšim tjelesnim ozljedama je otpušten”, rekao je za 24sata dežurni liječnik iz KBC-a Osijek.

“Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže tjelesne ozljede, frakturu lubanje i kosti lica, a drugi ima lakše tjelesne ozljede kao što su kontuzije glave, trbuha i prsnog koša”, dodao je.

“Među ozlijeđenima nema državljana Srbije, kao ni pripadnika srpske zajednice u Hrvatskoj, objavio je portal Telegraf.rs pozivajući se na informacije srbijanskog iz Ministarstva vanjskih poslova.