Samsung Galaxy S6 edge+ stigao u Hrvatsku, cijena 7199 kuna

Samsung-Galaxy-S6-edge
Samsung Galaxy S6 edge+ stigao je u Hrvatsku, danas je u Samsung Experience Storeu, u zagrebačkoj Mesničkoj ulici, predstavljen javnosti.

Novi član obitelji Galaxy nadogradnja je jedinstvenog i inovativnog dizajna pametnog telefona Galaxy S6 edge, s povećanim zaslonom čija je dijagonala 5,7 inča.

Objedinjuje metal i staklo u elegantnom dizajnu te nastavlja trend uređaja sa zaslonima velike dijagonale, koji je Samsung pokrenuo 2011. godine, predstavljanjem prvog uređaja Galaxy Note.

Tijekom predstavljanja uređaja Galaxy S6 edge+, okupljenim uzvanicima obratio se Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u hrvatskom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics te naglasio – novi pametni telefon Galaxy S6 edge+ uz elegantan dizajn i vrhunske performanse te odličnu funkcionalnost donosi fantastične fotografske i napredne mogućnosti punjenja kao i poboljšanu sigurnost što ga čini izuzetno naprednim i sigurnim uređajem koji će dodatno učvrstiti vodeću poziciju Samsunga na tržištu mobilne telefonije.

Izuzetno me vesele prve reakcije koje su jako pozitivne što potvrđuju kako smo još jednom izradili superioran pametni telefon.

Samsung Galaxy S6 edge+ bit će dostupan na hrvatskom tržištu od 4. rujna ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7199 kuna. Kupci će moći odabrati uređaj boje crnog safira ili platinasto-zlatnog sjaja, s 32 gigabajta memorije.