OPPO, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona, napokon je stigao u Hrvatsku!

Foto: Press

OPPO, jedna od vodećih tvrtki u području “pametnih” tehnoloških uređaja, najavljuje službeno pokretanje svojih aktivnosti na hrvatskom tržištu, s ciljem da i u Hrvatskoj postane jedan od vodećih brendova po preferencijama korisnika.

Tvrtka ističe proizvode koji spajaju vrhunske tehničke značajke uz lijep i praktičan dizajn te kvalitetnu izvedbu po konkurentnim cijenama. Bezvremenski dizajn značajka je koja odlikuje pametne OPPO uređaje gdje korisnik dobiva stvarnu vrijednost za novac.

“Korisnici žele pametni telefon s kamerom svjetske klase i velikom baterijom, ali žele i pouzdan brend. OPPO donosi izbor na hrvatsko tržište s uglednim, održivim brendom kojem korisnici mogu vjerovati”, naglasio je Petar Bojčić, OPPO AED voditelj prodaje za Hrvatsku i Sloveniju, govoreći o dolasku brenda u regiju.

OPPO je, također, službeni sponzor UEFA-e Lige prvaka, Wimbledona, nogometnog kluba Milan, te drugih sportskih klubova i događaja kao dijela društveno odgovornog poslovanja, slijedeći svoj glavni stav brenda #InspirationAhead.

Više informacija pronađite u objavi za medije u privitku, a o uređajima u posebnom dokumentu u privitku.