SAJAM DOBROSUSJEDSTVA NA ČRNOMERCU: Volonteri, uz pomoć Zagrebačke pivovare, uredili dječje igralište

Sajam dobrosusjedstva na Črnomercu

Zagrebačka pivovara još je jednom pokazala važnost dobrosusjedskih odnosa te u sklopu svog društveno odgovornog projekta “Pivovara moj susjed” podržala Sajam dobrosusjedstva koji se ovog vikenda održao na zagrebačkom Črnomercu.

Sajam dobrosusjedstva održao se u povodu obilježavanja Međunarodnog dana susjeda kojeg u Hrvatskoj obilježava Udruga Igra s ciljem povećanja kvalitete života građana u gradskoj četvrti Črnomerec promocijom i razvojem dobrosusjedskih odnosa, poticanja građana na uključivanje i volonterski rad u svrhu razvoja lokalne zajednice te druženja sa susjedima, uživanja u trenutku prijateljstva i razvoja solidarnosti.

Zagrebačka pivovara ove godine je podržala ovaj projekt kroz akciju uređenja igrališta dječjeg vrtića Petar Pan u kojoj su sudjelovali i zaposlenici tvrtke.

Nakon vrijednog rada s volonterima, nogometna ekipa Zagrebačke pivovare odigrala je prijateljsku utakmicu s nogometnom ekipom Črnomerec nakon koje su svi zajedno nazdravili dobrosusjedskim odnosima.

Ovo je još jedna u nizu akcija u sklopu projekta “Pivovara moj susjed” kroz koji Zagrebačka pivovara kontinuirano razvija partnerstvo s lokalnom zajednicom, a povodom održanog Sajma, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović je istaknula: “U Zagrebačkoj pivovari svjesni smo koliko je važno održavati dobrosusjedske odnose te kroz društveno odgovorne projekte dati svoj doprinos unaprjeđenju života u zajednici. Nadamo se da smo ovom zajedničkom akcijom sa našim susjedima uljepšali djeci boravak u njihovom vrtiću.” (M. Petković)

Komentari