Repriza uzbudljive kazališne predstave “Tajna Milke Trnine” obećava nezaboravan doživljaj

Foto: Boris Kržić (FVK 35mm Križ)

Nakon oduševljenja publike tijekom praizvedbe u prosincu, kazališna predstava “Tajna Milke Trnine” vraća se na scenu u Domu kulture “Josip Badalić” u Križu. Predstava će se održati u petak, 15. ožujka, s početkom u 20 sati.

Ovaj nevjerojatno nov i moderan kazališni komad ostvaren je suradnjom redateljice, profesorice Iskre Matejak i nadahnutog autora teksta Tihomira Mraovica, prema priči iz njegove istoimene knjige.

Ova originalna priča “Tajna Milke Trnine” nosi gledatelje kroz intrigantni svijet inspektora Ivora Lune i njegove mlade asistentice Sare koji dolaze u Križ kako bi ušli u trag jedinog tonskog zapisa velike hrvatske operne dive, Milke Trnine.

Tihomir Mraovic uspio je stvoriti duboke i višeslojne karaktere koji će vas držati prikovane uz svaki trenutak predstave, dok redateljica Iskra Matejak podiže predstavu na višu razinu, dodajući posebnu čaroliju i dinamiku. Glumačka postava u sastavu; Dario Nikšić (Ivor Luna), Jana Krivec (Sara), Jasenka Gotić (načelnica), Željko Podvorec (žuunik), Dario Vasiljević (Morbius), Igor MIkulčić (butler), Lorena Beker (fantom), Ivan Miletić (pisac) i Katarina Margaretić kao Milka Trnina – oživljavaju čaroliju potrage za glasom ove operne dive.

Dom kulture “Josip Badalić” Križ ponosno će ponuditi prostor gdje će se ova iznimna izvedba održati.

Svi ljubitelji kazališta, umjetnosti i dobrih priča pozvani su da se pridruže publici koja će uživati u reprizi “Tajne Milke Trnine”. Pridružite se i doživite čaroliju “Tajne Milke Trnine” u petak, 15. ožujka, u 20 sati. Svoj dolazak možete potvrditi na Facebook događaju.