Rasprodane karte za koncert Ramba Amadeusa u Tvornici, ali za prave fanove još ima nade

Foto: Press

Svjetski mega car i kultni balkanski muzičar – Rambo Amadeus, ovog petka, 2. prosinca konačno stiže pred publiku u Zagrebu, gdje će zajedno sa svojim virtuoznim orkestrom Five Winnetous nastupiti u Tvornici kulture.

Kako potvrđuje organizator, koncert je službeno rasprodan, a na samom ulazu, pred sam početak događanja, u prodaji će biti dostupno posljednjih 50 ulaznica.

“Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo da sviramo, željni uzavrele koncertne atmosfere” izjavio je Rambo Amadeus u najavi koncerta u Zagrebu, istaknuvši: “Promjenio se prilično moj odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je – poslednji, jer pojma nemam da li ću imati novu priliku.”

Uoči zagrebačkog koncerta, Rambo Amadeus je objavio i novi singl, naslovljen “Pod rotacijom”, u kojem je spomenuo i domaćeg repera Vojka V, o čemu ističe: “U tekstu sam pomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvežavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirisao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim sa radom.”

Već prva objava njegovog koncerta u Tvornici kulture privukla je pažnju šire javnosti, i to svojim specifičnim i unikatnim kategorijama ulaznica, koje nude ‘prve redove do ograde’ (Fan Pit), ‘okajavanje određenih grijeha’ (Mala Pokora), ‘oprosta zbog nedolaska na koncert’ (Tesserae Indulgentiarum – Oprost ulaznica) pa sve do mogućnosti ‘postanka vlasnikom 50% svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava’ (Strategic Partner Card).

Kako je potvrđeno od strane organizatora Baba Production, koncert je i službeno rasprodan, a posljednjih 50 ulaznica bit će moguće kupiti na samom ulazu, neposredno pred početak koncerta. Vrata Tvornice kulture otvaraju se u 20 sati, a početak koncertnog ukazanja ovog renesansnog stvaraoca najavljen je za 21 sati i 30 minuta.

Rambo Amadeus – “Pod rotacijom: