PUCNJAVA: U neposrednoj blizini sjedišta krim policije iz vatrenog oružja ranjeni žena i muškarac

Policija - rotaciona svjetla - noć
Ilustracija | Foto: ZG express

Noćas su na Peščenici, u neposrednoj blizini sjedišta kriminalističke policije u Heinzelovoj, iz vatrenog oružja ranjeni muškarac i žena.

“Danas, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka”, priopćila je PU Zagrebačka, opisujući ovaj događaj.

Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih.

U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život. Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku.