Pripreme za prvu start-up konferenciju Zagreb Connect u završnoj fazi

Prva start-up konferencija Zagreb Connect u organizaciji Grada Zagreba s partnerima održat će se 12. i 13. studenog 2014. godine na Zagrebačkom velesajmu – Kongresni centar; 20 najkvalitetnijih start-up projekata imat će priliku predstaviti se investitorima i osvojiti vrijedne nagrade.

zagreb-connect

Poduzetnici početnici i start-up tvrtke iz Hrvatske i regije prepoznali su Zagreb Connect kao idealno mjesto za predstavljanje svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima. To potvrđuje i velik broj prijava za pitching natjecanje. Na prvi, zatvoreni dan konferencije održat će se Bootcamp za prijavljene tvrtke, dok je drugi dan rezerviran za ptiching natjecanje, predavanja start-up stručnjaka i panel rasprave.

U takozvanom Bootcamp-u, 20 najkvalitetnijih start-upova dobit će priliku usavršiti svoje prezentacijske vještine i pripremiti projekt za predstavljanje pred investitorima. Kako pitchati? – start-upovi će učiti sa svjetski priznatim mentorima: Christoph Sollich – mentor Founder Institute-a, Joško Bobanović – mentor i partner u Sofinnovi, Tomer Dvir – osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Soluto (Izrael), Marcel Shaton – glavni direktor ISERD-a (Izraelsko – Europska direkcija za istraživanje i razvoj), Sergej Lugović – predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Shanir Ovadia – suosnivač tvrtke Go4star i Luka Abrus – glavni izvršni direktor tvrtke Pet minuta.

Cilj konferencije je dati priliku poduzetnicima početnicima iz grada Zagreba i šire regije da nauče što bolje predstaviti svoje poslovne ideje i omogućiti im susret s potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.

Pobjednike pitch natjecanja očekuju vrijedne nagrade:
1. 50.000,00 kn
2. 30.000,00 kn
3. 20.000,00 kn
4. Nagrada Grada Zagreba za tvrtke sa sjedništem na području grada Zagreba 25.000,00 kn + besplatan program inkubacije u Tehnološkom parku Zagreb na godinu dana.

Pozivaju se svi zainteresirani da prijave svoj start-up na pitch natjecanje i iskoriste jedinstvenu Zagreb Connect priliku.

Prijave se nalaze na službenoj stranici konferencije http://zagrebconnect.zagreb.hr/ gdje možete pronaći i dodatne informacije o programu i predavačima.

Zadnji rok prijave je 26. listopada 2014.

Zagreb Connect organizira Grad Zagreb, u suradnji s Veleposlanstvom Izraela, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te Zagrebačkim velesajmom.

Sudjelovanje na Zagreb Connect-u je besplatno!