Otvorene su prijave za novu sezonu projekta ‘Startaj Hrvatska’

Otvorene su prijavite za novu sezonu projekta 'Startaj Hrvatska'
Sudionici prve sezone | Foto Nova TV

Veliki jedinstveni projekt Nove TV i SPAR Hrvatska dao je vjetar u leđa osmero poduzetnika, te uz pomoć “Startaj Hrvatska” u ekonomski izuzetno zahtjevnoj godini osmero kandidata dobilo je nevjerojatnu priliku podignuti svoje poslovanje na višu razinu.

Svi kandidati postavili su svoje proizvode na police jednog od najvećeg trgovačkog lanca u zemlji i predstavili se kupcima. Njihova poduzetnička priča tek je započela s finalom sezone kada su svi poduzetnici potpisali ugovor sa SPAR-om.  Hrvatska je dobila i prvi HIT proizvod – Zorinu mast, poduzetnika Gorana Čipčića koja je oduševila kupce.

Otvorene su prijavite za novu sezonu projekta 'Startaj Hrvatska'
Pobjednik prve sezone Goran Čipčić | Foto Nova TV

Zahvaljujući projektu “Startaj Hrvatska” mladi student ekonomije Goran Čipčić uspio je pokrenuti svoj startup i pripremiti Zorinu mast za police velikog trgovačkog lanca. Počeci su bili izazovni, no SPAR Hrvatska Goranu je uvelike pomogao sa stručnim savjetima u definiranju potrebne dokumentacije za otvaranje obrta, uspostavljanju procesa proizvodnje te kontroli kvalitete kako bi proizvod prošao sve analize i dobio potrebne certifikate.

Također, uz pomoć partnera u projektu Goran je naučio i kako odabrati i napraviti odgovarajuću ambalažu, što proizvod mora imati da bi zadovoljio sve zakonske regulative te kako voditi poslovanje uz dostavnice, otpremnice i fakture.

Goran je s proglašenjem HIT proizvoda dobio ugovor na dvije godine, posebnu promociju te proširenje prodaje na sve SPAR i INTERSPAR trgovine diljem Hrvatske.

I dok se osam proizvoda prodaje diljem zemlje, u tijeku je potraga Nove TV i SPAR-a Hrvatska za novim poduzetničkim snagama i novim proizvodima.

Prijavite se u novu sezonu projekta “Startaj Hrvatska” na novatv.hr/prijava ako maštate ili razmišljate o tome da se i vaš proizvod jednoga dana nađe na policama SPAR-a Hrvatska!