PRIJEM ZA PRVAKE: Igrači i uprava Cibone kod Bandića

PRIJEM ZA PRVAKE: Igrači i uprava Cibone kod Bandića
Foto: Zagreb.hr

U povodu osvajanja naslova prvaka Hrvatske danas je kadete, juniore i seniore Košarkaškog kluba Cibona koje su predvodili predsjednik Mladen Bušić i direktor Domagoj Čavlović u palači Dverce primio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

“Vi ste najzaslužniji što smo danas ovdje”, rekao je gradonačelnik, a potom je zahvalio predsjedniku kluba Bušiću, direktoru Čavloviću, treneru Ivanu Veliću te igračima što ponosno brane boje Zagreba i najtrofejnijega zagrebačkog i hrvatskog košarkaškog kluba. 

“Želim vam da nastavite pobjeđivati i da ostanete svoji, zdravi i pobjedničkog duha”, kazao je.

“Radite na sebi, na svojoj tjelesnoj spremi i kondiciji, ali nemojte zaboraviti na školu i fakultet! Jer, kada sportska karijera završi, morate biti formirani ljudi, a na tom tragu uvijek možete  računati na gradonačelnika i Grad Zagreb”, dodao je Bandić.

Mladen Bušić je napomenuo da je prije nepunih mjesec dana, a nakon osvajanja ABA lige, gradonačelnik primio juniore Cibone. “Danas imamo još tri trofeja u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji”, istaknuo je zahvalivši igračima, trenerima, djelatnicima i upravi Kluba te navijačima.

“Posebno hvala gradonačelniku što podupire ne samo Košarkaški klub Cibona nego i cjelokupni zagrebački vrhunski sport. Želimo biti uvjereni da ćemo i nadalje imati potporu i da ćemo osnaženi ovim rezultatima iduće, ali i narednih godina imati još veće uspjehe. A vjeru nam daju naši igrači koji svakodnevno naporno treniraju i koji zajedničkim snagama, timskim radom te sinergijom mladih i iskusnih igrača donose uspjehe hrvatskomu sportu”, zaključio je Bušić.