Predstava ‘Vilimov Shakespeare’ u subotu u Kinu Mosor igra za oboljelu glumicu

Prije četiri godine Vilim Matula izrazio je želju svojem prijatelju Zoranu Skalickom da napravi predstavu s glumcima grupe DUB, tadašnjim polaznicima dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava. Tu je odmah prošlo nekoliko godine, ali su konačnu tu suradnju ipak uspjeli provesti kroz 2013./2014.

Vilimov Shakespeare

Predstava Vilimov Shakespeare dokumentira događaje s prve zajedničke probe Vilima Matule, Petra Atanasoskog, Marije Margetić i Hrvoja Horvata. Kasnije se ispostavilo da spomenuti glumci nikad nisu imali prvu probu, nego samo drugu, treću, četvrtu i tako njih pedesetak. Ta prva proba koju nikad nisu imali, to je predstava Vilimov Shakespeare.

Subotnja izvedba je posvećena našoj prijateljici i kolegici Vesni Ravenšćak, zagrebačkoj glumici koja se bori s leukemijom i svi prihodi su namijenjeni za nju. Predstava počinje u 20.30h, cijena ulaznice je 30kn, a može se kupiti u pretprodaji na ulaznice.hr ili na dan predstave u Društvenom centru Kino Mosor od 19h.

Autor predstave je Bruno Margetić, redatelj Zoran Skalicki, glazbu izvodi Mark Mrakovčić, a igraju Vilim Matula, Petar Atanasoski, Marija Margetić i Hrvoje Horvat.