POSLUŠAJTE: Sandra Bagarić, Vlado Kalember i Klinci s Ribnjaka – “Radujte se narodi”

POSLUŠAJTE: Sandra Bagarić, Vlado Kalember i Klinci s Ribnjaka - "Radujte se narodi"
Foto: Menart

Prije dva tjedna Sandra Bagarić predstavila je božićni album Kyrie Eleison, a danas donosi spot za pjesmu “Radujte se narodi” koju je snimila u suradnji s Vladom Kalemberom i Klincima s Ribnjaka.

Pjesma je uobličena u spot koji je režirao Branko Markota, a koji je ujedno i koproducent božićnog albuma Kyrie Eleison. Spot je snimao i montirao Teo Bekavac.

Okićeni zagrebački Gornji grad poslužio je kao idealna kulisa za snimanje spota. Ulovljeni su trenuci božićne radosti, šarenilo božićnih lampica koje u svima budi obiteljsku atmosferu Božića.

“Prekrasni dječji glasovi zbora ‘Klinci s Ribnjaka’ dali su ovoj pjesmi toplinu te obiteljsko ozračje. Ovu pjesmu ćemo izvesti i na tradicionalnom koncertu ‘Božić u Ciboni’. Svima vama koji ćete uz ovaj album kititi svoj Badnjak u toplini i miru svoga doma, okruženi svojim najmilijima dočekati Božić, želim da ove božićne pjesme donesu još jednu malu čaroliju te vašim srcima veseli mir. Sretan i blagoslovljen Božić i sretali se u miru i veselju!”, rekla je Sandra Bagarić.